Het HOE van AMICA: de 3M's

AMICA’s MISSIE is om jou betekenisvolle innovaties te laten realiseren. Hoe doen wij dat?

AMICA is de verbindende factor voor jouw vernieuwing. Heeft jouw linker hersenhelft de overhand? Dan helpen we je met een stuk creativiteit en holistische visie. Of houdt de realiteit juist jouw droom tegen? Dan helpen we jou met structuur en rationaliteit. Jouw vakgebied is jouw kracht; AMICA vult jouw kerncompetenties aan. SAMEN geven we jouw vernieuwing een vliegende start.  

Overigens houdt AMICA niet zoveel van standaard modelletjes en waarheden uit de Algemene Handleiding voor Bedrijfsadviseurs. Wij houden van wederzijdse openheid over de reële uitdagingen van ondernemerschap. Als gelijkwaardige ondernemers onder elkaar. Met boerenverstand en voeten in de klei.

Lees verder over de drie basisingrediënten die AMICA met jou op orde stelt om jouw vernieuwingsplannen tot een succes te maken: 

[METHODE]

Innovatie is een onvoorspelbaar proces. Een gestructureerde methode biedt risiconemers de handvatten om het proces te monitoren en bij te sturen.

[MERK]

Je begint met meer vertrouwen aan iets nieuws als je zeker weet dat jouw missie belangrijk is en dat je doet waar je goed in bent. Innoveren vanuit een merkdefinitie zorgt voor betekenisvolle innovaties.

[MENSEN]

Innovatie is mensenwerk. Ieder idee heeft een realistische volhouder nodig. Met de juiste persoon uit je organisatie als piloot én een beetje training blijft dat idee voorgoed van de plank.