REVIEWS

Wat klanten over AMICA Innovatie zeggen

"We stonden aan het begin van een heel nieuw project toen we met Marloes de Kickstarter gingen doen. Juist in deze fase moet je voortdurend beslissingen maken, van miljoenenbegroting tot deurknop, en je weet niet altijd wat de uitwerking zal zijn op het eindconcept. Het idee van een bedrijfsïntuitie heeft me veel vertrouwen gegeven. Omdat we de waarden nu concreet op papier en in ons hoofd hebben, weet ik dat mijn instinctieve beslissingen de juiste zullen zijn."

"adVENTURE! heeft een toegankelijk spelprincipe en ziet er modern vormgegeven uit. Goed dat er gekozen is voor ontdekkingsreizen als analogie voor intrapreneurship en innovatie waarbij missies, ondernemende capaciteiten en gedreven keuzes allebei van belang zijn. De game biedt een goed aanknopingspunt voor bedrijfsleren."


"Marloes was key note speaker bij onze bijeenkomstenserie over Enterprise Design. Zij bracht onze deelnemers bij waarom verandering vanuit een goed identiteitsbesef zo belangrijk is, precies wat ik voor ogen had. Daarbij heb ik erg genoten van onze voorgesprekken. Doordat wij beiden bereid waren ons kwetsbaar op te stellen, was het mogelijk van elkaar te leren. Haar voeten-in-de-klei-mentaliteit is verfrissend ten opzichte van die van veel mantelpakadviseurs."