ZENITH | PURPOSE ANATOMY

Onderzoek toont aan: purpose driven organisaties hebben…

scherpere strategische focus

succesvollere productintroducties

hogere naamsbekendheid

meer trouwe klanten

betere retentie van hoog opgeleid personeel

succesvollere verandertrajecten

WIL JIJ DIT OOK? Met het ZENITH purpose anatomy definieer je het bestaansrecht van jouw organisatie, verspreid je de merkwaarden onder het personeel en geef je veranderingen en innovaties meer richting. 

HOE WERKT HET? Met het ZENITH kaartspel definieer jij in een handomdraai het bestaansrecht van jouw merk. Door een selectie te maken van 7 kaarten uit een totaal van 49 waarden, stel je eigen ´purpose anatomy´ samen. 

Het ZENITH kaartspel bestaat uit 7 ‘purpose animals’ met elk 7 kaarten, waaruit je je eigen dier gaat samenstellen. De 7 kaarten stellen je voor de volgende keuzes: Wat wil ik, waarom wil ik dat, hoe ben ik en waarmee bereik ik dat? 

WAAROM WERKT DIT? De kaartenset is gebaseerd op een eeuwenoude samenwerkingsmethode van de SAAMI en naar het nu gehaald door duizenden bedrijfswaarden te analyseren en te categoriseren. Zodat jij in no-time een weloverwogen merkdefinitie kan samenstellen.

KOOP NU

KOOP HET ZENITH KAARTENDEK EN SPEEL ZELF!

COMMERCIEEL GEBRUIK 

Bestel de kaartenset direct bij AMICA Innovatie, welke je commercieel mag gebruiken. Dit kost €80 inc btw, ex verzendkosten.

 

‘OFFICIELE ZENITH TRAINER’

Wil je ZENITH als commerciële activiteit verkopen of gebruiken in je eigen trainingen? Bestel dan de kaartenset en vraag om een train-de-trainer training. Je ontvangt hiervoor een ‘officiële trainer’ vermelding op deze site, toegang tot online content voor extra spelvormen van de ZENITH game en je mag ‘officiele trainer’ vermelden op je LinkedIn-profiel. Het eerste jaar is inclusief 2 train-de-trainer dagen voor €2000, de jaren daarna kosten €500 en je krijgt elk halfjaar een uur één-op-één coaching via beeldbellen. (alles ex btw).

BOEK NU

ZENITH SPELEN ALS BETEKENISVOL BEDRIJFSUITJE? 

Wij organiseren jouw ´bottom up brand event´ waarbij je medewerkers spelenderwijs een rol krijgen bij het bouwen van je merk. Een ideale en betekenisvolle invulling van bedrijfsuitje of heidag of beginpunt van een breder verandertraject. Prijsindicatie: €1500 voor max 30 personen.

Vraag een gratis 1 op 1 merkwaardensessie aan om kennis te maken met de ZENITH tool en we leggen je alles uit over het bottom up brand event. 

BLIJVEND JE MERK VERSTERKEN? 

Wil je je merk blijvend in je bedrijf versterken? Breid dan je betekenisvolle bedrijfsuitje uit met ons merk-implementatietraject. We definiëren eerst de ‘quick wins’ en bepalen daarna de doelen en het pad waarmee we in een halfjaar significante veranderingen door gaan voeren. Veranderen kan op allerlei gebieden, waarvoor we het Enterprise Design handboek van Milan Guenther gebruiken.

Indien gewenst betrekken we hierbij op een speelse wijze je personeel door ze te verrassen met ´game interventions´ op basis van Zenith op de werkvloer.