Eerstvolgende opleidingsdag 18 november! Scroll naar beneden voor meer info

ZENITH | PURPOSE ANATOMY

Onderzoek toont aan: purpose driven organisaties hebben…

scherpere strategische focus

succesvollere productintroducties

hogere naamsbekendheid

meer trouwe klanten

betere retentie van hoog opgeleid personeel

succesvollere verandertrajecten

WIL JIJ DIT OOK? Met ZENITH Purpose Anatomy definieer je het bestaansrecht van jouw organisatie, geef je je personeel een gevoel van richting en maak je je belofte waar in je organisatie en je producten. 

HOE WERKT HET? Met de ZENITH Purpose Anatomy methode definieer jij in een handomdraai het bestaansrecht van jouw organisatie. Met een simpele tool worden alle mogelijkheden en combinaties binnen purpose zichtbaar gemaakt. Door met verschillende mensen in jouw organisatie met Zenith te werken, kom je tot een gezamenlijk gedragen definitie. En kun je daarna aan de slag met het worden van een organisatie die haar purpose echt vervult. 

Aan de basis van de ZENITH methode ligt het ZENITH kaartspel. Deze bestaat uit 7 ‘purpose animals’ met elk 7 kaarten, waaruit je je eigen dier gaat samenstellen. De 7 kaarten stellen je voor de volgende keuzes: Wat wil ik, waarom wil ik dat, hoe ben ik en waarmee bereik ik dat? 

Je kunt vervolgens de ZENITH Purpose Definitie gebruiken voor Enterprise Design, Employee Direction of External Validity. Je kunt Zenith gebruiken om te analyseren hoe purposegedreven en consistent jouw organisatie momenteel is. De Zenith methode koppelt je purpose definitie vervolgens aan diverse bestaande methoden, zodat je er echt voor kan zorgen dat jij je purpose gaat behalen en gaat communiceren. 

WAAROM WERKT DIT? De Zenith methode is gebaseerd op gedegen literatuuronderzoek naar het concept purpose en is vervolgens ontworpen door duizenden bedrijfswaarden te analyseren en te categoriseren. Zodat jij in no-time een weloverwogen purpose definitie kan samenstellen. 

SPEEL ZENITH

GEBRUIK ZENITH ZELF IN JE COACHINGSPRAKTIJK!

‘OFFICIELE ZENITH TRAINER’

Wil je ZENITH als commerciële activiteit verkopen of gebruiken in je eigen trainingen? Doe dan mee aan een officiële Zenith opleidingsdag. Je ontvang hierbij tevens de uitgebreide trainingsmanual, een kaartenset en je wordt ‘officiële Zenith facilitator’. Een opleidingsdag kost €995 (€750 introductiekorting in 2022), en elk jaar is er een gratis terugkommiddag voor officiële Zenith facilitators. Houd Linkedin Events in de gaten voor de volgende opleidings- en terugkomdagen.

 

DE EERSTVOLGENDE OPLEIDINGSDAG PURPOSE VOLGENS DE ZENITH METHODE IS 18 NOVEMBER 2022 VOOR €750 ex btw. Schrijf je in via onderstaande knop! 

‘OFFICIËLE ZENITH TRAINER’ ONLINE (EN)

Bovenstaande training is ook online te volgen in 4 sessies van 1,5 uur. De volgende sessie is in het Engels en begint in december 2022. Deze kost €750 en is inclusief een kaartenset en toegang tot de online tool gedurende de training.

KOOP HET KAARTENDECK 

Bestel hier een extra kaartenset. Alleen voor officiële Zenith facilitators. Dit kost €80 inc btw, ex verzendkosten.

 

SPEEL ZENITH ONLINE 

Zenith kan ook in de online tool gespeeld worden via Traction Toolbox. Ideaal voor grote groepen en op afstand. We hebben aantrekkelijke pay-per-use prijzen en een jaarlidmaatschap.

 

BOEK NU

ZENITH SPELEN MET MT EN MEDEWERKERS? 

WIl jij ook purposegericht leren werken? In een dubbelsporige aanpak gaan we met jouw bedrijf aan de slag. Enerszijds met het MT om de purpose van de organisatie te bepalen, anderszijds met het personeel om hun eigen purpose te definiëren in ontwikkelgesprekken. Op de ‘Saamhorigheidsdag’ ontdekken we de verschillen en op basis daarvan maken we een aanpak om jouw organisatie meer purpose-gedreven te maken. In sommige gevallen kan de SLIM-subsidie gebruikt worden om het traject (deels) te financieren.